Да попитам нещо колеги, когато свърши спирачната течност и колата не е пипана няколко месеца, какво може да се случи ? Не бях карал колата известен период от време и днес налях спирачна течност, но педала ми си потъваше и след наливането, трябва ли ръчно да се обезвъздушава, или трябва да се самообезвъздуши ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за спирачна с-ма
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКато начало виж къде е изтекла. Ръчно си е най- добре.
Иначе сипването го направих на студена кола, преди да е запалила.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМоже да нямаш и съединител, също обезвъздушаване.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОбщ съд за хидравлична течност. Ако изтече достатъчно влиза въздух и там.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеНе дава отклонения при проверка на селеспийда с мултиеку скан. Калибровката си минава, милиметрите са си 28.7... Какво общо има между спирачките и съединителя ? Не ми е ясноAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПри ръчката има, но ти си селе.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеТочно, това мисля и аз.... Проблем със скоростите няма никакви ( да чукна на дърво ) Проблема е, че колата не е карана известно време ( месеци ) , при палене усетих педала на спирачката, че потъва, видях, че няма спирачна течност, сипах( събра около 250 грама ) ,но педала не се оправи. Сега погледнах колата ( 30-40 мин след сипването, няма понижаване на течността в казанчетоAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеВъпреки това ще трябва обезвъздушаване.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеНали уж сама се обезвъздушавала .....Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМмм, не.
Comment
Comment